Dette nettstedet bruker informasjonskapsler og ved å fortsette på nettstedet aksepterer du dette. Les vår personvernserklæring
Jeg aksepterer

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl/Cmd-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske

Digitalbyrået Arego

Personvernerklæring

 

Bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres.


Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler av nettopp slike hensyn, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet. Det samles data som viser hvordan du kom til denne siden, som f.eks. via søk eller en ekstern lenke, hvordan du har navigert i nettsiden sin underliggende struktur, om du besøkte siden med pc eller mobil og hvor lenge du var på de ulike sidene. Denne informasjonen er nyttig for å kunne gjøre nettsiden mer brukervennlig og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker.

 

Informasjonskapselen samler blant annet inn IP-adressen din, men det er lagt inn et script som fjerner de siste sifrene fra IP-adressen før informasjonen lagres av Google Analytics. Dette gjør at adressen ikke kan benyttes for å identifisere den enkelte bruker.

 

Logging

Arego benytter seg av et analyseverktøy som logger ip-addresser, dette blir ikke lagret i en informasjonskapsel. Dette viser da kun resultat om man er en bedrift og denne bedriften ligger registrert hos dette analyseverktøyet. Informasjon knyttet til en uregistrert, privat bruker vil ikke bli logget eller bli synlig for oss.

 

Informasjon som blir innhentet er bedriftsnavn og hvilke sider av nettsiden de har besøkt og hvor lenge de har vært på hver side. Dette er lignende statistikk som hentes inn i avsnittet under, hvor Google Analytics er verktøyet, men da anonyme data. Denne data kan bli benyttet for markedsføring, administrasjon og eventuelt ta kontakt for å undersøke om det er noe vi kan hjelpe med.

 

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på i forhold til dette og hva som er registrert på eventuelt deg.