Akasia AS

Akasia AS er en mangfoldig organisasjon som tilbyr tjenester innenfor Barnehage, Regnskap, Facility Management og Eiendom

126,orig[title]
124,orig[title]
127,orig[title]
130,orig[title]
128,orig[title]
129,orig[title]
125,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2016 startet et tett samarbeid med Akasia AS. Vi fikk i oppdrag å designe og utvikle nettsteder for Akasia AS og Akasia Barnehager. Målet med prosjektet var, og er den dag idag, å skape vekst i de ulike forretningsområdene Barnehager, Regnskap, Eiendom og Facility Management. 

Prosjektet startet med å utarbeide en god innholdsarkitektur og plan for profilering av selskapet. Nye elementer og ikoner ble designet, og en samlet profilmanual ble utviklet. De visuelle elementene ble brukt både på nettstedene, samt på bildekor, skilter og trykksaker for organisasjonen. Profesjonell fotograf ble brukt for å ta gode bilder til de ulike områdene. Videre var det viktigt å sørge for tydelig presentasjon av organisasjonens hovedområder. Fremsidene ble designet med blikkfang og rask vei til tjenestene, samt nyhetsmodul som aktivt oppdateres. En stor megameny sørger for rask navigasjon mellom organisasjonens områder og dens understruktur. Barnehagesiden og hovedsiden er basert på samme rammeverk, med rom for tilpasninger og justeringer etter behov. 

Rekrutteringsbehovene ble ivaretatt gjennom vår Ledig stillingsmodul i kombinasjon med iframe til eksternt system. For området Gravstell ble det utviklet et unikt skjema for å søke om gravstellsavtaler og lignende tjenester direkte via nettstedet. Systemet er lagt til rette for kort vei til kontaktinformasjon på hver underside, sammen med god presentasjon av aktuelle referanser og visninger av prosjekter.

Dette gjorde vi

  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Digitalrådgivning
  • Grafisk design 

Opplev www.akasia.no

Gå til nettsiden