Flexleie AS/Renta

Internasjonal leverandør av moderne og driftsikre maskinparker for leige og kjøp, med høyt fokus på riktig pris og god service!

402,orig[title]
403,orig[title]
398,orig[title]
401,orig[title]
397,31[title]
396,orig[title]
400,32[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

Vi fikk det spennende oppdraget av Flexleie AS å modernisere og effektivisere deres nettside og system. I samarbeid med SKAG Design har vi også oppdatert profil, og profilering utad har fått et løft, med ny nettside, foliering på biler og uttrykk på/i bygg og kontorer. Nettsiden skulle representere både de norske avdelingene og den svenske avdelingen, som resulterte i et tett og positivt samarbeid med flere innad i Flexleie - for å finne riktig uttrykk og funksjoner som skulle dekke alles behover på den digitale, felles platformen.

Flexleie AS tilbyr en imponerende maskinpark til kortidsleie, langtidsleie, kjøp eller leiekjøp for det norske og svenske markedet. Denne maskinparken skulle presenteres på en oversiktlig måte, og løsningen ble en produktmodul med filtermuligheter ut fra spesifikasjoner samt god informasjon og brukerveiledninger/videoer. Selve forespørsel på produktene ble løst med en skjemabasert "Bestill produkt" løsning, som minner om en handlekurv. Den besøkende legger til de produktene de ønsker pris og leveringsinformasjon på, og forespørsel sendes direkte til den avdelingen de ønsker. Alle produktene genereres også ned i oversiktlige produktark direkte fra nettsiden.

Flexleie AS ble i 2018 kjøpt opp av finske Renta Group, og har idag skiftet domene til www.renta.no 

Dette gjorde vi

  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Digitalrådgivning