Kor Arti

Kor Arti - en morsomt digital plattform for å lære sang og musikk med fokus på elevaktivitet!

113,orig[title]
112,orig[title]
111,orig[title]
114,orig[title]
569,orig[title]
566,orig[title]
563,orig[title]
577,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2016 fikk vi i oppdrag å utvikle et helt unikt system for Kor Arti. Kor Arti' er en digital plattform for å lære sang og musikk med fokus på elevaktivitet. Og de tilbyr et rikt utvalg sanger i forskjellige tema som skal kunne tilby ethvert fagområde et alternativ til tradisjonell undervisning. Behovet var å fjerne en tredeparts-løsning knyttet til avspilling av musikkstykker og visning av sangtekster som tilbys skoler og barnehager, og få utviklet et mye mer moderne system som var enklere for administratorer å håndtere og gi en bedre brukeropplevelse for deres kunder. 

Vi utviklet en løsning som inneholder et stort sangarkiv med kategorier og søkefunksjoner, eksklusiv sangtekst-presentasjon med noter/pianoroll, muligheter for å lage spillelister og lagring av disse, dashboard med statistikk over antall login og oversikt over de mest populære sangene og mest aktive brukere av tjenesten. Administratorer legger til innhold, bilder, definerer vers, intro, bro, refreng og outro i sangene - samtidig som de kan laste opp egne mp3 filer og sette tidslinjer i systemet.

Systemet har blitt modernisert videre og er idag et fantastisk morsomt verktøy og tilbud for skoler og barnehager rundt om i landet.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Login integrert mot skolenes felles login plattform (Feide)
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Sangarkiv med kategorier og søkefunksjon
  • Spillelister og favorittsystem
  • Dashboard med statistikk mest spilte sanger, antall log in og aktive brukere for admins
  • Unik modul for å legge til innhold,bilder, definere vers, intro, bro, refreng og outro i sanger med mulighet for opplasting av mp3 filer og tidslinje

Opplev www.korarti.no

Gå til nettsiden