Memini

Memini er en av de aller første uhavhengige barneklesmerkene som ble designet i Norge, og er basert på nordisk strikketradisjon og kulturarv!

271,orig[title]
268,orig[title]
272,orig[title]
267,orig[title]
269,orig[title]
270,orig[title]
266,orig[title]
273,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2016 startet vi et tett samarbeid med Memini AS. Målet med løsningen er å få mer tid til markedsføring og kundeoppfølging ved å automatisere prosesser, samt få bedre oversikt med alt i ett og samme system.

Nettbutikken skulle være en presentasjonsside av kolleksjoner ut mot publikum, men også fungere som en bestillingsportal for forhandlere av merkevaren Memini. Hovedmålet var å styrke og fortelle en historie om den unike merkevaren.

Ordre blir automatisk sendt til deres regnskapssystem, og det er mulig for forhandlere å logge seg inn for å handle mer effektivt og i større volum. Memini styrer lageret direkte fra nettbutikken. Når nok ordre har kommet inn, settes produksjonen i gang - og systemet genererer en bestilling til produsenten på bakgrunn av forhandlernes bestillinger og behovet for varelager ut fra ordrevolum. Når varene ankommer, legges de til nettbutikken - og systemet oppdager avvik fra bestilling til leverte varer.

Den endelige løsningen sparer tid for selgerne og administratorne - og fungerer som en god innsalgsfunksjon og promoteringsside for Memini ut mot markedet. 

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Webshop plattform, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Kobling mot tredjepart API
  • Produktkatalog
  • Betalingsløsning

Opplev www.memini.no

Gå til nettsiden