MyBeat

MyBeat er en Svensk mobiloperatør med billige abonnement og gode fordeler!

485,orig[title]
493,orig[title]
488,orig[title]
491,orig[title]
486,orig[title]
489,orig[title]
492,orig[title]
487,orig[title]
490,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

MyBeat ble lansert i Sverige i 2015 som et friskt pust i konkurransen om mobilkundene, og med et sprekt konsept som rammeverk tilbyr de sine kunder rimelige abonnementer -  med stor valgfrihet, null bindingstid og mye surfetid!

MyBeat ønsket å tilby markedet noe unikt, med god interaksjon, "puls" og opplevelser i fokus. Resultatet ble et konsept med "passion" som ingen i telekommunikasjonsbransjen hadde tilbudt før og fantastiske abonnementpakker som gir kundene flere fordeler.

Løsningen ble derfor en plattform som holder de besøkende oppdatert på ulike konserter og arrangementer, og inviterer de besøkende til å dele egne opplevelser gjennom Instagram og  sosiale media. Og igjen fikk vi den spennende utfordringen med å bygge et system som krever høyeste sikkerhet og behov for svært brukervennlig teknologi. Vi utviklet i tett samarbeid med MyBeat og deres samarbeidspartnere en 2-stegs signup, med et avansert system i bakhånd som varsler alle nødvendige parter om noe stopper opp i prosessen.

Slik kan MyBeat sørge for god kundeservice og rask respons til sine kunder.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Digitalrådgivning
  • Kobling mot tredjepart API
  • Online produktkatalog
  • Forretningkritisk løsning

Opplev www.mybeat.se

Gå til nettsiden