Nordnes Verksteder

Nordnes Verksteder AS i Bergen tilbyr arbeidsplasser med fokus på den enkeltes mestring og utvikling. De har egen tekstilavdeling, snekkeravdeling, fruktavdeling, vaskeri, keramikkavdeling og tvkanal: TvBRA!

430,orig[title]
434,orig[title]
429,orig[title]
428,orig[title]
427,orig[title]
432,orig[title]
426,orig[title]
433,orig[title]
431,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2016 fikk vi et spennende oppdrag av Nordnes Verksteder. De trengte en styrket digital tilstedeværelse for å øke salg og synlighet via en moderne nettbutikk. Nordnes Verksteder tilbyr arbeidsplasser med fokus på den enkeltes mestring & utvikling, og arbeider kontinuerlig med å redusere miljøpåvirking og øke effektiviteten i alle ledd i en verdikjede - fra redusert ressursforbruk, utslipp og avfall. Produktene de produserer er av høy kvalitetet og vi ønsket å presentere både produkter og virksomheten på best mulig måte.

Resultatet ble en levende og sjarmerende nettside med muligheten til å fremheve siste nytt, anbefalte produkter og kort presentasjon om Nordnes Verksteder AS. En meny bestående i hovedsak av ikoner leder videre til en nettbutikkløsning for de avdelingene som produserer for salg - med brukervennlig kasse og check-out, samt integrasjon mot økonomisystem og betalingsportal. Vi laget også en skreddersydd Facebook feed og enkle artikkelsider med kontaktskjema og mulighet for kontaktpersoner for raskere vei til kontakt for den besøkende. 

Et interessant prosjekt å få være en del og vi håper det nye systemet vil bidra til økt salg og vekst for Nordnes Verksteder AS.

 

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Webshop plattform, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Kobling mot tredjepart API
  • Nyhetsmodul og nyhetsbrev
  • Skreddersydd Facebook feed
  • Markedsrådgivning 

Opplev www.nordnes-verksteder.no

Gå til nettsiden