Norsk Kulturskoleråd

Norsk Kulturskoleråd er en vital og utviklingsorientert organisasjon med en medlemsmasse bestående av 415 norske kommuner

352,orig[title]
358,orig[title]
359,orig[title]
360,orig[title]
357,orig[title]
356,orig[title]
355,orig[title]
354,orig[title]
353,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

Norsk Kulturskoleråd har vært med oss siden 2009, og er vår eldste kunde!

I 2015 gjennomførte vi et veldig spennende prosjekt sammen med Norsk Kulturskoleråd. De trengte en ny og moderne nettside, og ikke minst en publiseringsplattform som skulle løse de daglige oppgavene til en webredaktør på en rask og effektiv måte. Kunden hadde behov for en løsning som gjorde krysspubliseringer over flere plattformer mulig, samtidig som de ønsket å skape mer aktivitet og engasjement. Et viktig oppdrag var å digitalisere Rammeplanenseksjonen samtidig som vi skulle gjøre tilgjengelig en enorm mengde informasjon på mest mulig brukervennlig måte. 

Løsningen ble en flersidig løsning med megameny, egen "portal" for Rammeplanseksjon med eget forum og ikke minst en nasjonal og regional nyhetsmodul. Plattformen blir aktivt oppdatert hver dag med nyheter, som enkelt kan publiseres på Facebook fra systemet med et tastetrykk. Slik kan redaktøren skrive nyheten via nettsiden og raskt publisere videre til sosiale medier. En tidssparende funksjon som har gjort den daglige oppdateringen mye mer effektiv.

Dette gjorde vi

  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS

 

Opplev www.kulturskoleradet.no

Gå til nettsiden