One Voice

Norgesledende teknologibedrift som leverer programvareløsninger innen risiko- og sårbarhetsanalyser, beredskapsplanlegging, hendelse- og krisehåndtering samt kart og varsling

185,orig[title]
184,orig[title]
182,orig[title]
183,orig[title]
188,orig[title]
187,orig[title]
186,orig[title]
181,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2015 fikk vi muligheten til å samarbeide med en av landets femti raskest voksende teknologibedrifter! One Voice er en innovativ bedrift med et team av engasjerte og løsningsorienterte ansatte, som gjennom flere år har utviklet en unikt markedsledende programvare for blant annet krisehåndtering og beredskapsplanlegging.

Deres hovedprodukt CIM® er verdensledende innenfor fagfeltet krisehåndtering, og benyttes av en rekke statlige og kommersielle instanser i Norge. Hvert år arrangerers også CIM-konferansen med One Voice som primus motor, en viktig møteplass for kompetanseheving og kunnskap rundt de viktige fagområdene.

One Voice hadde behov for en fornying av sitt nettsted som kunne gi deres administratorer full frihet og valgmuligheter, samtidig som uttrykket på nettstedet skulle representere deres tyngde i markedet. Vi la derfor stor vekt på detaljene rundt både det funksjonelle og det visuelle, og utviklet et oppsett som gir administratorene stor frihet når det gjelder hva som presenteres på framsiden til nettstedet. 

Vi videreutviklet også en kursmodul tilpasset hvert kurs, med lokasjoner, ulike tidsperioder, kontaktpersoner og separate deltakerlister. Det administrative i bakhånd er enkelt med filtrering av påmeldte, oppmøtte og kansellerte kursdeltagelser. One Voice kan sende ut påminnelser og viktige beskjeder direkte til valgte deltakerlister gjennom publiseringsløsningen - med et enkelt klikk.

Dette gjorde vi

  • Responsiv webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Søkemotoroptimalisering, SEO
  • Digitalrådgivning
  • Kurspåmelding

Opplev www.onevoice.no

Gå til nettsiden