Podtown

Et helt nytt og unikt overnattingskonsept i Norge! Trygg og konfortabel overnatting i innovative podteller, tilgjengelig for bedrifter, private og arrangementer til utleie eller kjøp

614,orig[title]
633,orig[title]
617,orig[title]
609,orig[title]
610,orig[title]
613,orig[title]
611,orig[title]
616,orig[title]
612,orig[title]
608,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

Våren 2018 lanserte vi endelig det helt unike systemet for Podtown AS, et podtell-konsept som tilbyr rimelige og konfortable overnattinger til festivaler, arrangementer og bedrifter.

Podtown hadde tidlig behov for å starte markedsføring av konseptet, da sommerens festivaler var første lanseringsarena. I Kina ble podtellene ferdigstilt samtidig som vi lanserte en midlertidig landingsside for vår kunde. Vi fikk en utfordrende og spennende oppgave med å bygge et av de største bookingssytemene vi har jobbet med, der administratorer kan enkelt kan booke kontainere til ulike eventer og arrangementer til ulike datoer. Sammen med oversikt over sjåfører og statuser på sovepod`er (til rengjøring, ledig, bestilt) kan administratorene hele tiden ha oversikten over hele podtellparken. Bookingsystemet reserverer ledige pod`er i et tidsintervall, slik at den som bestiller kan gå gjennom det 5 stegs registreringsskjema og reservere enkle og dobble sovepoder for seg og andre.

Fokus utenom festivalkonseptet var å sørge for en oversiktlig informasjonsside i form av FAQ, og god informasjon ut til selskaper/bedrifter og andre som ønsker å leige eller kjøpe podteller til ulik bruk.

Vi i Arego og SKAG Design takker for at vi får være med på denne reisen sammen med Podtown!

I 2019 utvidet Podtown sitt tjenesteområde og nettsiden fikk med det et flunkende nytt design!

Dette gjorde vi

  • Strategi og markedsrådgivning
  • Profil og logo
  • Responsivt webdesign
  • Webutvikling
  • Publiseringsløsning Starlight CMS
  • Unikt bookingssystem

Opplev www.podtown.no

Gå til nettsiden