Servogear

En innovativ bedrift med sterkt fokus på håndverk av beste kvalitet. Utvikler og skreddersyr et helt spesielt konsept for høyhastighets arbeidsbåter, hurtigbåter, offshorefartøy og yachter

104,orig[title]
107,orig[title]
109,orig[title]
108,orig[title]
106,orig[title]
105,orig[title]
102,orig[title]
101,orig[title]
103,orig[title]
100,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

Samarbeidet med Servogear AS startet i 2015 og vi har jobbet tett sammen med kunden på flere prosjekter i årene som har gått.

Servogear hadde behov for å fremheve de unike fordelene ved systemet og deres omfattende servicetilbud på en bedre måte. Nettløsningen skulle støtte flere funksjoner, blant annet et skreddersydd serviceskjema, "Meet us"- og nyhetsoversikt, partner network, oversiktlig presentasjon av systemet m.m.

Vår største utfordring ble å finne løsninger som gjorde det mulig å presentere deres imponerende mengde med referansefartøyet som benytter seg av systemet verden over. Vi utviklet derfor en skreddersydd referansemodul som gir den besøkende muligheten til å filtrere flere hundre referanser på en oversiktlig måte. Denne modulen har blitt videreutviklet og tilpasset etter hvert som flere behov har oppstått.

I designprosessen var hovedfokuset store bilder/ikoner, en oversiktlig megameny, enkelt og rent oppsett med rask navigering fra undersidene, og ikke minst detaljerte beskrivelser av produkter og fartøy.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Unik referansemodul 
  • Skreddersydd serviceskjema
  • "Meet us" og nyhetsmodul
  • Partner - og lokasjonsmodul med kart

Opplev www.servogear.no

Gå til nettsiden