Veranda AS

Bare Veranda er Veranda! Produsent og leverandører av vinterhager, rekkverk, skyvedører, dører og vinduer som er skreddersydd det nordiske klimaet.

449,44[title]
454,43[title]
453,orig[title]
455,orig[title]
450,orig[title]
451,orig[title]
445,orig[title]
452,orig[title]
446,orig[title]
448,orig[title]
447,orig[title]
Gå tilbake

Om prosjektet

I 2016 startet vi et mangeårig samarbeid med Veranda AS i Bergen. Veranda er markedsledende produsent og leverandør av vinterhager, vinduer, dører, rekkverk og skyvedører tilpasset det skandinaviske klimaet. Produksjonen foregår ved deres moderne fabrikk i Storebotn næringspark på Askøy, og i mange år har de levert vedlikeholdsfrie produkter av høy kvalitet. 

Vi ble utfordret til å bygge en helt unik nettbutikk til vår kunde, sammen med et nettsted som skulle håndtere en stor mengde informasjon. God brukeropplevelse var hovedfokus, og vi gjennomførte flere runder på skissestadiet før løsningen var på plass. Resultatet ble en skreddersydd produktkonfigurator som gir den besøkende mulighet til å tilpasse sitt produkt steg for steg. Samtidig vil pris for produktet endres ettersom man spesialtilpasser produktet, velger leveringsmetode og finner nærmeste forhandler. Konfiguratoren henter data fra en stor database og det er mange ulike kombinasjoner av data som henger sammen i bakhånd. Som avsluttende fase kan den besøkende registrere seg som privatkunde eller forhandler av Veranda, og bestille varen i nettbutikk. Hver kunde av Veranda har tilgang til sin kundekonto med ordreoversikt og personopplysninger. 

Selve nettstedet er tilpasset promotering av Veranda sine tjenester og flotte referanser, med eget kundesenter, rask tilgang til Verandakatalogen for spennende nyheter, oversikt over forhandlere av Veranda og påmelding til nyhetsbrev.

Dette gjorde vi

  • Publiseringsløsning, Starlight CMS
  • Webshop plattform, Starlight CMS
  • Responsiv webdesign og utvikling
  • Integrasjon mot tredjepart API
  • Megameny
  • Referansemodul og FAQ/Kundesenter modul
  • Skreddersydd produktkalkulator
  • Produktkatalog for informasjon og illustrasjonsvisninger 
  • Forhandlermodul og unik registreringsportal  for private kunder og forhandlere

 

Opplev www.veranda.no

Gå til nettsiden