App lansering for Norsk Kulturskoleråd

Publisert av Roy Arne Fylkesnes 21.08.2018
Gå tilbake

I slutten av mai fikk vi henvendelsen fra Norsk Kulturskoleråd om vi kunne utvikle en app til åpningsdagen 21.august i Tromsø. Med tanke på at det også skulle avvikles 3-5 uker ferie på de fleste av oss i samme periode, hadde vi totalt 6 uker på oss - fra konsept til lansering. Vi tok en rask workshop og bestemmte oss for at dette skulle vi få til.

Kvelden før konferansen var appen klar og alle deltakerne fikk en link på SMS om hvor denne kunne lastes ned og innstalleres. For å møte en så tett frist brukte vi en teknolgi som heter Progresive Web Application som muliggjør at apper kan utvikles på ren web teknologi og innstalleres dirkete fra nettsteder uten behov for å gå gjennom en App store.

For å sikre en best mulig lansering reiste vi opp til Tromsø og satte opp et live support bord. Vi fikk på denne måten tatt bort barnesykdommene og innen lunch hadde alle deltakerne appen i full bruk. Tilbakemeldingene fra brukerne var utelukkende positive og kunden vår bruker nå appen på alle kurs- konferanser fremover.

Les mer om appen under våre kunde caser.