Misjon

Å skape digitale fortrinn for våre kunder

Gå tilbake

Digitale fortrinn for våre kunder

Vår misjon er å skape digitale fortrinn for våre kunder. Om det er et nettsted eller en bestillingsløsning som øker konverteringsraten, en side som øker kundetilfredsheten og sparer tid for kundene våre, en app som styrker kundeopplevelsen under leveranse av produkter og tjenester, et intranett som knytter de ansatte tettere sammen, eller et internt system som gjør organisasjonen mer smidig, effektiv og lønnsom.

Verktøyene er mange, men målet er alltid det samme - å skape et digitalt fortrinn for våre oppdragsgivere.

 

Innovasjon + engasjement + ærlighet = Sant

Vi har alltid vært et byrå med fokus på ekte relasjoner - oss kollegaer imellom, og med våre kunder. Ærlighet ligger i kjernen vår, og vi kan med hånden på hjertet si at vi er like engasjerte i hvert eneste prosjekt vi påtar oss.

Høy kvalitet i alle ledd er svært viktig for oss. Vi ser viktigheten av å fornye seg, være et skritt foran - derfor satser vi på innovasjon og utvikling - også innad i selskapet. Blant annet har vi brukt mye tid på å utviklet våre egne metodikker og systemløsninger, for å kunne jobbe med effektivt med våre kunders innovasjon.

Våre ansatte får også mulighet til å utvikle seg og skaffe seg spisskompetanse, og vi tror dette er med på å skape en helt unik eierskapsfølelse til Arego.

Gasellebedrift

Digitalbyrået Arego ble kåret til Gasellebedrift i 2015 og 2016, noe vi ser på som en stor ære. I 2015 ble vi også nominert til Rising Star-prisen for Hordaland. Prisen deles ut til bedrifter med min. 20% vekst hvert år, som samtidig satser på innovasjon.

Les mer om våre tjenester!

Gå videre